Мебелен магазин ГАЛХИ
 
 

Услуги

 
 

Проектиране на мебели

Ако не може да намерите подходящите за Вас мебели в предлаганите в магазините ние може да изпроектираме за вас и да визуализираме това което търсите. Нашата фирма разполага с цех за производство на всякакви мебели по   индивидуално задание . Ние работим с ПДЧ, МДФ с естествен фурнир, МДФ с полуретаново покритие, масив. Може да направим мебелите за Вашата спалня, хол, антре или кухня или цял хотел.    

 

Вземане на мерки

За да бъде изготвен точен проект за желаните от Вас мебели, ще трябват точни размери на цялото помещение в което ще се разполагат. Това може да стане по няколко начина. Единия е Вие да заснемете точно всички стени и инсталации и ние да работим по Ваш чертеж. Другия е ние да дойдем на място за да вземем мерки и заснемем помещението. Третия е да сте работили с нас по цялостен интериорен проект, тогава ще имате вече изготвени проекти за мебелите и съответно всичко свързано с тях (цветове, материали ) това разбира се ще бъде отразено в дадената Ви оферта.

 

Изготвяне на оферта

Изготвяме за Вас оферта за конкретното изделие. В нея са описани точни размери, материали, обков, механизми, срокове на изработка и доставка, както е приложен и одобрения и подписан проект. Цените ни са с включени изработка, материали, обков, доставка, качване и монтаж.

 

Доставка и монтаж на изделията

В договора е посочена дата за издаване на изделията, преди това ще се чуем с Вас за да уточним удобни точна дата и час на доставката и започването на монтажа. Продължителността на монтажа зависи от сложността на изделията и няма как да бъде фиксирана.

 
Начало | За нас | Галерия | Услуги | Контакти

Уеб дизайн и SEO от galingstefanov@gmail.com

Вигор 300 | Хапчета за ерекция | Онлайн справки

Valid XHTML 1.0 Transitional